NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE


Stimati Clienti pentru a face posibila contactarea si ofertarea pentru produsele si serviciile solicitate de dumneavoastra, trebuie sa va exprimati acordul ca, SC LUCISERV S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise in formularul de contact conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004 .

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC  LUCISERV SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a va informa cu privire la produsele si serviciile solicitate de dumneavoastra prin intermediul formularului de contact.

 

Refuzul dvs. determina inacapacitatea de a va contacta.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate tertilor.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa Str. Calea Barladului, Sat Holt , Com. Letea Veche, Jud. Bacau , sau la adresa de e-mail: office@LUCISERV.ro.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observaţie: orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

In ce fel poate utiliza SC LUCISERV SRL aceste informatii personale?

Informatiile despre Dvs. pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor SC LUCISERV  SRL, cum ar fi:
1. Procesarea comenzilor sau cererilor Dvs in legatura cu produsele;
2. Solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de Dvs;
3. Contactarea Dvs) in legatura cu oferte de produse, oferte speciale, nouati care credem ca ar putea fi de interes pentru Dvs. (in afara de cazul in care ai facut o cerere scrisa sa nu fiti contactat in acest sens);
4. Inregistrarea informatiilor despre Dvs. in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le aveti in legatura cu programele de recompensare a clientilor si alte programe similare.

Transmiterea informatiilor catre terti:

S.C. LUCISERV SRL poate transmite catre terti doar datele Dvs necesare efectuarii livrarii comenzii plasate, catre firma de curierat care efectueaza transportul.

SC LUCISERV  SRL, prin Rezervoarefibrasticla.ro va garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul de client. Datele care le inscrieti in formularul de contact, sunt utilizate strict in scopul comercial pentru care s-a facut inregistrarea datelor, adica: ofertarea produselor de care Dvs sunteti intresat.

Site-ul este operat de S.C. LUCISERV SRL, CUI RO13859819, cu sediul in Sat Holt , Com. Letea Veche, Jud. Bacau, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J04/288/2001, capital social 136000 lei.

SC LUCISERV SRl prin rezervoarefibrasticla.ro, nu foloseste si nu incurajeaza trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM).

Datele Dvs. nu vor fi utlizate in alte scopuri decat cele pentru care v-ati dat acordul si nu vor fi facute publice unei terte persoane.